Béarnaisesaus

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porties

Suroviny

  • dragon, vers
    2 takjes
  • sjalot
    40 gram
  • witte wijnazijn
    50 gram
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken snijden
    90 gram
  • eierdooiers
    2
  • zout
    ½ theelepel
  • peper, gemalen
    1 snuifje

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porties

Sodík 902.9 mg
Protein 6.9 g
Kalorie 3266.9 kJ / 780.8 kcal
Tuk 80.4 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 48.9 g
Sacharidy 9.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...