Salmorejo (Soupe froide aux tomates)

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 35min.
6 portion

Suroviny

  • 140 g d'huile d'olive vierge extra
  • 4 œufs durs
  • 100 g jambon serrano coupée en morceaux
  • 1 - 2 gousses d'ail
  • 995 g de tomates mûres coupée en morceaux
  • 1 c. à thé de sel
  • 140 g de chapelure blanc (du pain de campagne)
  • 30 g de vinaigre xérès

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1050 mg
Protein 12.7 g
Kalorie 1690.9 kJ / 404.1 kcal
Tuk 28.9 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 5.2 g
Sacharidy 23.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...