Risottata mit Lachs und Pilzen

4.6 5 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

  • Parmesankäse in Würfel geschnitten (2 cm)
    50 g
  • Knoblauchzehe in dünne Scheiben geschnitten
    1
  • Paprika (Gemüse) beliebige Farbe, in Stücke geschnitten (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • Olivenöl
    20 g
  • frische Pilze geviertelt
    100 g
  • Tomaten, gewürfelt, aus der Dose
    300 g
  • Wasser
    450 g
  • Fischbouillon-Würfel (für 0.5 l)
    1
  • Paprika (fakultativ)
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Pasta, getrocknet, Typ Spaghettini 8-9 Minuten Kochzeit
    250 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Stücke geschnitten (2-3 cm)
    250 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 813.3 mg
Protein 30.9 g
Kalorie 2396 kJ / 572.7 kcal
Tuk 19.1 g
Vláknina 13.3 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 76.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...