Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Brötchen vom Vortag, in Stücken
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Zwiebeln (150 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 3 EL Butter, weich
- 150 g Milch
- 1 Ei (Kl. M)
- 1 Eigelb (Kl. M)
- 1 TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 EL Öl zum Einfetten
- 400 g Sauerkraut, mild
- 250 g Apfelsaft
- 150 g Gemüsefond
- 1 TL Zucker
- 3 Wacholderbeeren
- 1 Nelke
- 2 Lorbeerblätter
- 100 g Sahne
-
400
g Hokkaido-Kürbis, in Würfeln (2 cm)
nebo 400 g Muskat-Kürbis, in Würfeln (2 cm) - 2 EL Kürbiskerne, in der Pfanne angeröstet
- 2 EL Kürbiskernöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2985 kJ / 713 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Kartoffel-Kürbis-Ragout
50 min
Krautfleckerl aus dem Ofen
1sa
Vegetarische Mangoldrouladen
1sa 30 dk
Kürbis-Grünkern-Frikadellen
1sa 40 dk
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1sa 30 dk
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45 min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15min
Blumenkohl-Kokos-Curry mit Bulgur
40 min
Gratinierter Spargel auf Thymian-Polenta
1h 15min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50 min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1sa