Kompatibilní verze
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g festkochende Kartoffeln, geschält, längs halbiert
- 2 ½ TL Salz
- 4 EL Olivenöl
- 80 g Schalotten, halbiert
- 1 TL weiße Pfefferkörner
- 5 Stängel Estragon, abgezupft
- 120 g trockener Weißwein
- 40 g Weißweinessig
- 600 g Kalbsfilet
- 4 Prisen Pfeffer
- 700 g Wasser
- 300 g Bundmöhren, je nach Dicke halbiert oder geviertelt
- 400 g grüner Spargel, im unteren Drittel geschält
- 200 g Butter
- 4 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3584 kJ / 855 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 60 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h
Filet Wellington
1 Std. 45 Min
Rinderfilet im Speckpäckchen
50 Min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1 Std. 10 Min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 Std. 20 Min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1 Std. 10 Min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 Std. 45 Min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 Min