Kompatibilní verze
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g festkochende Kartoffeln, geschält, längs halbiert
- 2 ½ TL Salz
- 4 EL Olivenöl
- 80 g Schalotten, halbiert
- 1 TL weiße Pfefferkörner
- 5 Stängel Estragon, abgezupft
- 120 g trockener Weißwein
- 40 g Weißweinessig
- 600 g Kalbsfilet
- 4 Prisen Pfeffer
- 700 g Wasser
- 300 g Bundmöhren, je nach Dicke halbiert oder geviertelt
- 400 g grüner Spargel, im unteren Drittel geschält
- 200 g Butter
- 4 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3584 kJ / 855 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 60 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saltimbocca mit Kartoffel-Paprika-Gemüse
50 Min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 Min
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2 godz.
Sauce Béarnaise
40min
Rotbarben-Mousseline mit Mittelmeersauce
1 Std. 35 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9 godz.
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h