Zařízení & příslušenství
Vegetable Consommé with Gnocchi
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
leeks cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)150 g
-
butternut squash, cut in pieces (3 cm)pumpkin cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil30 g
-
boiling water800 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)2 heaped tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (1x 400 g tin)240 g
-
soy sauce20 g
-
gnocchi400 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
fresh parsley leaves chopped2 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
936.9 mg
Protein
13.8 g
Kalorie
1495 kJ /
357.3 kcal
Tuk
11.2 g
Vláknina
6.6 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
51.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Soup Season
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Caprese Omelette
30 Min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1 Std.
Jollof Rice
1 Std. 20 Min
Pasta alla Nerano
40 Min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Orange Sponge Cake
1 Std.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min