Vegetable Consommé with Gnocchi

4.0 3 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • leeks cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • carrots cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • pumpkin cut in pieces (3 cm)
    150 g
    butternut squash, cut in pieces (3 cm)
  • olive oil
    30 g
  • boiling water
    800 g
  • vegetable stock paste, homemade (see tip)
    2 heaped tsp
    2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
  • tinned cannellini beans rinsed, drained (1x 400 g tin)
    240 g
  • soy sauce
    20 g
  • gnocchi
    400 g
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • fresh parsley leaves chopped
    2 sprigs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 936.9 mg
Protein 13.8 g
Kalorie 1495 kJ / 357.3 kcal
Tuk 11.2 g
Vláknina 6.6 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 51.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...