Zařízení & příslušenství
Rice Wine Fish Fillet
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 portions
Suroviny
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)110 g
-
sugar1 tsp
-
water890 g
-
corn starch2 tsp
-
white fish fillet sliced in 1cm thickness (see tips)300 g
-
cooking oil1 tbsp
-
spring onion sliced1 stalk
-
ginger, fresh sliced5 g
-
wood ear mushroom, fresh50 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
180.5 mg
Protein
34.3 g
Kalorie
1849.7 kJ /
442.1 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
18.1 g
Nasycený tuk
4.6 g
Sacharidy
26.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Open Cooking
32 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Žádné hodnocení
Four Heavenly Kings
Žádné hodnocení
Ginger Fried Rice
15min.
Ginger Pork
25min.
Braised Rice Wine Fish
20min.
Sesame Chicken Mee Sua
40min.
Pumpkin Chicken Brown Rice
50min.
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1hod. 30min.
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Žádné hodnocení
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min.
ABC Soup
1hod. 10min.
Old Cucumber Soup
Žádné hodnocení