Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 8 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g sun-dried tomatoes
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 40 g pine nuts, toasted
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1033.5 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 336.6 mg
Alternativní recepty
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Asparagus risotto
40 min
Minestrone
40 min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Brown rice salad
40 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Vegetable chilli
50min