Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 8 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g sun-dried tomatoes
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 40 g pine nuts, toasted
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1033.5 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 336.6 mg
Alternativní recepty
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Leek quiche
1h 20 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Mediterranean vegetable bake
50min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30 min