Kompatibilní verze
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de tomate maduro en cuartos
- 180 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de lentejas rojas partidas
- 350 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 berenjena cortada en rodajas de 7-8 mm (aprox. 300 g)
- 1 calabacín cortado en rodajas de 7-8 mm (aprox. 300 g)
- 100 g de queso rallado vegano
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 716 kJ / 171 kcal
- Protein
- 9.79 g
- Sacharidy
- 13.85 g
- Tuk
- 8.54 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 Std.
Papillotes de tofu en cama de verduras
30min
Shepherd's pie vegetariano con batatas
1h
Guiso de setas y tofu
30min
Pastel de lentejas
1 godz. 55 min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40min
Moussaka de lentejas
2 Std. 20 Min
Guiso de quinoa, calabaza y calabacín
30min
Guiso de verduras de raíz
1 Std. 40 Min
Lasaña de soja a la florentina
1 Std. 30 Min
Quinoa con verduras y salsa tahini
45min
Lasaña vegetal con boloñesa de soja
1h