
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 600 g de bulbo de hinojo cortado en octavos
- 24 tomates cherry cortados en mitades
- 150 g de aceitunas negras sin hueso
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco
- 2 dientes de ajo
- 6 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 273 kcal / 1143 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de cebada perlada con verduras
45min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15min
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35min
Ensalada turca de pepino, hinojo y yogur - Turquía
10min
Hinojo "a la parmesana"
1hod. 25min
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15min
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30min
Tirabeques crujientes y picantes
15min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1hod. 15min
Crema de hinojo
30min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2hod. 10min