![Hinojo con tomates y aceitunas Hinojo con tomates y aceitunas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B9FA0703-AC8D-44A5-8A2D-1AC315CF9EC1/Derivates/e14ca65a-c312-4602-8374-5ebdd711eaf9.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 600 g de bulbo de hinojo cortado en octavos
- 24 tomates cherry cortados en mitades
- 150 g de aceitunas negras sin hueso
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco
- 2 dientes de ajo
- 6 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1143 kJ / 273 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min
Ensalada de remolacha, granada y pistacho
10min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1h 15min
Crema de hinojo
30min
Hinojo "a la parmesana"
1h 25min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15min
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15min
Ensalada de cebada perlada con verduras
45min
Sopa de coliflor al curry
40min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Tirabeques crujientes y picantes
15min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45min