Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 600 g de bulbo de hinojo cortado en octavos
- 24 tomates cherry cortados en mitades
- 150 g de aceitunas negras sin hueso
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco
- 2 dientes de ajo
- 6 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1143 kJ / 273 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15min
Tirabeques crujientes y picantes
15min
Ensalada de cebada perlada con verduras
45min
Pastel de patata con kale
1 Std. 40 Min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min
Crema de hinojo
30min
Hinojo "a la parmesana"
1 Std. 25 Min
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2h 10min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1h 15min