Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ cucharadas de comino en grano
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco (2,5 cm)
- 2 clavos
- ½ - 1 chile verde fresco (volitelně)
- 1 cucharada de semillas de cilantro
- 1 cucharada de cúrcuma molida
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharada de garam masala
- 2 cucharadas de pulpa de tamarindo
- 400 g de garbanzos cocidos (lavados y escurridos)
- 3 - 4 ramitas de cilantro fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 641 kJ / 153 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 16.44 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 7.92 g
Alternativní recepty
Curry indio de verduras
40 min
Goulash de soja con dumplings
1 godz. 25 min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35 min
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10 dk
Chile sin carne
1h
Garam masala - Subcontinente indio
5 dk
Falafel de garbanzos
13h
Crumble estilo indio
1h
Curry vegano con tofu
30 dk
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min
Curry de garbanzos y verduras
25 min