Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g carne de vitela s/ nervos, cortada em cubos
- 1 pitada de pimenta
- 2 c. chá de açafrão-da-índia
- 1 limão (raspa e sumo)
- 300 g cuscuz
- 300 g água
- 1 c. chá de sal
- 30 g azeite
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g natas
- 150 g leite de coco
- 350 g grão-de-bico cozido e escorrido
- 10 g coentros, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2420.8 kJ / 578.6 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 55.8 g
- Tuk
- 18.3 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 660.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuscuz com legumes à valenciana
35 Min
Feijão-branco em molho de tomate, bacalhau a vapor e custard de laranja
55min
Salada, massa com carne guisada e sobremesa de chocolate de morango
35 Min
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1h
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35 Min
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8 godz. 30 min
Arroz selvagem com lombinho de porco e ameixa
45min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50 Min
Lasanha de curgete - TM6
2 Std. 15 Min
Guisado de porco com puré de batata
9 godz.
Lombo de porco com vegetais
40 λεπτ.
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 Min