Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 300 g di scamorza a pezzi
- 6 uova
- 50 g di latte
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 33.2 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 min
Frittata autunnale
1 godz. 15 min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1 godz.
Frittata solo albumi
35min
Torta salata di pane
45 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 min
Torta di pane salata
55min
Zuppa di latte
30 min
Salame di patate e tonno
6 godz. 30 min
Sformato di riso con brie e cotto
1 godz. 30 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min