Zařízení & příslušenství
Russian beetroot salad
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
8 portions
Suroviny
-
pickled cucumber cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut into pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut into small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
sauerkraut (volitelně)100 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (volitelně)20 g
-
salt1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2hod. 30min.
Tuscan bean soup
30min.
Lamb and barley soup
50min.
Beetroot salad
10min.
Beetroot soup with herb dumplings
1hod. 10min.
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min.
Fish balls with yoghurt sauce
1hod. 50min.
Sauerkraut salad
10min.
Eggplant rotolo
1hod. 40min.
Beef tapenade crostini
1hod. 40min.
Carrot, feta and mint salad
40min.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1hod. 10min.