Zařízení & příslušenství
Russian beetroot salad
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
8 portions
Suroviny
-
pickled cucumber cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut into pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut into small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
sauerkraut (volitelně)100 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (volitelně)20 g
-
salt1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Spanish green lentil and chorizo soup
12hod. 45min.
Fatayer (spinach turnovers)
1hod. 35min.
Warm cabbage dish
15min.
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min.
Espresso "baked" beans
35min.
Stuffed butternut pumpkin with feta
1hod. 50min.
Beetroot salad
10min.
Spiced Moroccan lentil soup
40min.
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1hod. 5min.
Samke harra
35min.
Revithia (chickpea soup)
24hod. 40min.
Crunchy carrot salad
10min.