Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g pickled cucumber, cut into pieces (3-4 cm)
- 150 g carrots, cut into pieces (3-4 cm)
- 350 g raw beetroot, cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g potatoes, cut into small pieces (approx. 1 cm)
- 100 g frozen green peas
- 100 g sauerkraut (volitelně)
- 50 g spring onions/shallots, cut into thin slices
- 2 - 3 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 60 g oil
- 20 g white wine vinegar (volitelně)
- 1 tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50min
Rice salad
1 Std.
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Turkey roulades with minted pea mash
Žádné hodnocení
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 Std.
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Steamed wholemeal bread
2 Std.
Crunchy carrot salad
10 Min
Warm beetroot dish
50 Min