
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g pickled cucumber cut into pieces (3-4 cm)
- 150 g carrots cut into pieces (3-4 cm)
- 350 g raw beetroot cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g potatoes cut into small pieces (approx. 1 cm)
- 100 g frozen green peas
- 100 g sauerkraut (volitelně)
- 50 g spring onions/shallots cut into thin slices
- 2 - 3 sprigs fresh dill plus extra to garnish
- 60 g oil
- 20 g white wine vinegar (volitelně)
- 1 tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 139 kcal / 583 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Russian beetroot salad
1hod. 10min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Fresh fennel salad
10min
Seafood panzanella
1hod.
Artichoke and bean ragout
1hod. 30min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1hod. 20min
Smoked salmon slice
2hod. 40min
Sauerkraut salad
10min
Avo and egg spread
35min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50hod. 15min