Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g rote Linsen, getrocknet, gewaschen
- 1300 g Wasser
- 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Salz
-
5
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 130 - 150 g Babyspinat, frisch
- 30 - 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ - ½ TL Kümmel, gemahlen (siehe Variation)
- Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 666 kJ / 159 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bohneneintopf mit Gerste
40 Min
Sopa primavera (Frühlingssuppe)
45 Min
Minestrone mit Kichererbsen
45 Min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1 Std. 35 Min
Kichererbsensuppe mit Blattspinat
35 Min
Reissuppe (Congee)
4h 5min
Grüne Gemüsesuppe
35 Min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1 Std.
Tomaten-Curry-Suppe mit Kichererbsen
13h 10min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 Min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 Std.