
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di peperoni rossi a pezzi (2-3 cm)
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di mandorle pelate
- 50 g di bevanda di soia
- 1000 g di acqua
- 250 g sorgo in semi sciacquati
- 1 pizzico di maggiorana secca (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 396.2 kcal / 1657.8 kJ
- Protein
- 9.5 g
- Tuk
- 19.2 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25min
Sorgo con pollo e peperoni (senza glutine)
1hod. 5min
Mattonelle di miglio in salsa
45min
Rosso burger
1hod. 35min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20min
Tofu in crosta di sesamo
20min
Focaccia di ceci con alici (senza glutine)
45min
Insalata di quinoa e lenticchie
35min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1hod.
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50min