Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 20 g masła
- 30 g mąki kukurydzianej
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki papryki ostrej, mielonej
- 800 g wody
- 100 g śmietany, 18% tłuszczu
- ½ łyżeczki gałki muszkatołowej, mielonej
- 1 jajko
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 721.2 kJ / 172.4 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 724.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zupa krem z kaszy jaglanej i kukurydzy
40 min
Zupa ziemniaczana z orzechowym wegańskim pesto
50min
Zupa kminkowa Bogdana Kwarciaka
25min
Zupa selerowo-gruszkowa
50min
Zupa krem z zielonego ogórka
25min
Zupa krem z porów
30 min
Zupa z rukoli
35min
Zupa jabłkowo-selerowa
40 min
Zupa krem z marchewki z tymiankiem
35min
Zupa cebulowa
1h
Zupa krem ziemniaczano-szpinakowa, wytrawny flan jajeczny
45 min
Zupa krem z selera z jabłkiem
55min