Risotto funghi, salsiccia e olive

Risotto funghi, salsiccia e olive

4.6 216 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 40 g di cipolla in quarti
  • 150 g di salsiccia di maiale pelata e sbriciolata
  • 200 g di funghi freschi di stagione a fette
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 1 dado per brodo di carne
  • 650 g di acqua
  • 100 g di olive nere denocciolate intere
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 20 g di burro (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 17.5 g
Kalorie 2472.8 kJ / 591 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 2.6 g
Sacharidy 66.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...