Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di cipolla in quarti
- 150 g di salsiccia di maiale, pelata e sbriciolata
- 200 g di funghi freschi di stagione a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 dado per brodo di carne
- 650 g di acqua
- 100 g di olive nere denocciolate intere
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 20 g di burro (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2472.8 kJ / 591 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 66.8 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto verde
30min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto funghi e salsiccia
55 min
Risotto ai funghi
30min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1 godz. 5 min
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Risotto ai funghi
35min
Risotto con la zucca e pancetta
40min
Risotto affumicato
35min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto alla castellana
35min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min