Zařízení & příslušenství
Hungarian goulash
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
2 portions
Suroviny
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves150 g
-
olive oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (3 cm)250 g
-
sugar½ tsp
-
tomato paste25 g
-
fresh tomatoes cut into pieces140 g
-
red wine80 g
-
sweet paprika½ - 1 tbsp
-
ground caraway seeds½ tsp
-
dried marjoram½ tbsp
-
fresh bay leaf1
-
ground allspice (optional)½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
grated lemon zest½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water75 g
-
plain flour (optional)2 tsp
-
capsicum deseeded, cut into thin slices75 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
703.7 mg
Protein
34.1 g
Kalorie
1807.6 kJ /
432.1 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
13.6 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sacharidy
43.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
183 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Lentil hotpot
12hod. 45min.
Chicken cacciatore
50min.
Butter chicken
55min.
Beef stroganoff
35min.
Chicken with creamy vegetable sauce
35min.
Chorizo and bean winter warmer
1hod. 30min.
Adobo beef
1hod. 10min.
Hunters' stew
1hod.
Beef spezzatino
1hod. 45min.
Pork vindaloo
2hod. 20min.
Chicken San Fernando
55min.
Beef ragu
1hod. 25min.