Piadina romagnola

Piadina romagnola

5.0 11 rating
Příprava 10min.
Celkový 15min.
2 porzioni

Suroviny

Impasto
  • 80 g di latte
  • 30 g di strutto
  • 160 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • ½ g di sale
Farcia
  • 100 g di formaggio Squacquerone
    100 g di crescenza
  • 50 g di prosciutto crudo di Parma a fette
  • 30 - 40 g di rucola
  • 1 pizzico di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 24.5 g
Kalorie 2711 kJ / 648 kcal
Tuk 33.2 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 67 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...