Zařízení & příslušenství
Moravské zelí
Příprava 5min.
Celkový 25min.
2 porce
Suroviny
-
30 gramů mrkve na čtvrtky
-
250 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
-
230 gramů vody
-
½ kostky drůbežího bujónu (pro 0,5l vody)
-
¼ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky cukru
-
35 gramů másla
-
10 gramů hladké mouky
-
¼ citrónu pouze šťáva
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
339.6 mg
Protein
2.6 g
Kalorie
784.1 kJ /
187.4 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
14.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bramborové knedlíky se špenátem
1 godz. 40 min
Houskové knedlíky
50 min
Máslovo-pudingový krém
20 min
Sekaná roláda plněná uzenou klobásou
1 godz. 10 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Dušený špenát
25 min
Zelňačka
25 min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1 godz. 30 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min
Koprová omáčka
20 min
Dušená mrkev
20 min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min