Zařízení & příslušenství
Moravské zelí
Příprava 5min.
Celkový 25min.
2 porce
Suroviny
-
30 gramů mrkve na čtvrtky
-
250 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
-
230 gramů vody
-
½ kostky drůbežího bujónu (pro 0,5l vody)
-
¼ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky cukru
-
35 gramů másla
-
10 gramů hladké mouky
-
¼ citrónu pouze šťáva
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
339.6 mg
Protein
2.6 g
Kalorie
784.1 kJ /
187.4 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
14.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bramborové knedlíky
1 Std. 50 Min
Čočka na kyselo
2 Std. 55 Min
Noky s kyselým zelím
50 Min
Novoroční čočka s houbami
1 Std. 5 Min
Zelný salát s křenem
10 Min
Sekaná roláda plněná uzenou klobásou
1 Std. 10 Min
Koprová omáčka
20 Min
Čočková polévka
1 Std. 35 Min
Bramboráky
45 Min
Dušený špenát
25 Min
Zelňačka
25 Min
Dušená mrkev
20 Min