Zařízení & příslušenství
Moravské zelí
Příprava 5min.
Celkový 25min.
2 porce
Suroviny
-
30 gramů mrkve na čtvrtky
-
250 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
-
230 gramů vody
-
½ kostky drůbežího bujónu (pro 0,5l vody)
-
¼ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky cukru
-
35 gramů másla
-
10 gramů hladké mouky
-
¼ citrónu pouze šťáva
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
339.6 mg
Protein
2.6 g
Kalorie
784.1 kJ /
187.4 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
14.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Restované houby (300 gramů)
25min.
Čočka na kyselo
2hod. 55min.
Zhnědlá cibule (200 gramů)
25min.
Restované hříbky s česnekem
20min.
Houbová směs na rychlou polévku
10min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Sádlo se škvarky a tymiánem
2hod. 5min.
Dušený špenát
25min.
Dušená mrkev
20min.
Houbovo-smetanová omáčka
30min.
Zelňačka
25min.
Koprová omáčka
20min.