Zařízení & příslušenství
Moravské zelí
Příprava 5min.
Celkový 25min.
2 porce
Suroviny
-
30 gramů mrkve na čtvrtky
-
250 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
-
230 gramů vody
-
½ kostky drůbežího bujónu (pro 0,5l vody)
-
¼ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky cukru
-
35 gramů másla
-
10 gramů hladké mouky
-
¼ citrónu pouze šťáva
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
339.6 mg
Protein
2.6 g
Kalorie
784.1 kJ /
187.4 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
14.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Restované houby (300 gramů)
25 min
Čočka na kyselo
2 h 55 min
Zhnědlá cibule (200 gramů)
25 min
Restované hříbky s česnekem
20 min
Houbová směs na rychlou polévku
10 min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 h 5 min
Dušený špenát
25 min
Dušená mrkev
20 min
Houbovo-smetanová omáčka
30 min
Zelňačka
25 min
Koprová omáčka
20 min