Zařízení & příslušenství
Zelný salát s křenem
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 porce
Suroviny
-
15 gramů křenu, čerstvého
-
75 gramů jablek bez jádřinců, napůl
-
150 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
-
½ polévkové lžíce cukru
-
1 polévkovou lžíci olivového oleje
-
1 polévkovou lžíci citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
596 mg
Protein
1.2 g
Kalorie
482.4 kJ /
115.3 kcal
Tuk
6.9 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pomazánka z lilku
45min.
Křenová pomazánka
7min.
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min.
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min.
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min.
Zelný salát s bylinkami
10min.
Řecký zelný salát
2hod. 15min.
Listový salát s jablky a čedarem
25min.
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1hod. 15min.
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min.
Salát Boleslaw
10min.
Coleslaw
10min.