Zařízení & příslušenství
Marocké kuřecí maso s kuskusem
Příprava 25min.
Celkový 45min.
2 porce
Suroviny
-
300 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, vykostěných, na kousky (2,5 cm)300 gramů kuřecích paliček, bez kůže vykostěných, na kousky (2,5 cm)
-
1 ½ čajové lžičky mleté kurkumy
-
¾ polévkové lžíce garam masala
-
¾ čajové lžičky soli
-
⅓ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
130 gramů kuskusu
-
380 gramů vody
-
15 gramů slunečnicového oleje
-
5 stonků čerstvé plocholisté petrželky pouze listů
-
1 ½ stroužku česneku
-
40 gramů cibule napůl
-
½ kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)½ čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
-
30 gramů zelených oliv bez pecek
-
½ citrónu kůra a šťáva
-
½ polévkové lžíce slunečnicového oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1295.6 mg
Protein
37.5 g
Kalorie
2723.9 kJ /
651 kcal
Tuk
28.5 g
Vláknina
6.6 g
Nasycený tuk
5.8 g
Sacharidy
59.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min.
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45min.
Kuřecí Pad Thai
20min.
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35min.
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40min.
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min.
Orientální kuře v jogurtu
40min.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min.
Mexické krůtí chilli
40min.
Indické kuřecí kari s chilli papričkou
25min.
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1hod.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min.