Marocké kuřecí maso s kuskusem

Marocké kuřecí maso s kuskusem

2.3 3 rating
Příprava 25min.
Celkový 45min.
2 porce

Suroviny

  • 300 gramů kuřecích paliček, bez kůže vykostěných, na kousky (2,5 cm)
    300 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, vykostěných, na kousky (2,5 cm)
  • 1 ½ čajové lžičky mleté kurkumy
  • ¾ polévkové lžíce garam masala
  • ¾ čajové lžičky soli
  • ⅓ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 130 gramů kuskusu
  • 380 gramů vody
  • 15 gramů slunečnicového oleje
  • 5 stonků čerstvé plocholisté petrželky pouze listů
  • 1 ½ stroužku česneku
  • 40 gramů cibule napůl
  • ½ čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
    ½ kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 30 gramů zelených oliv bez pecek
  • ½ citrónu kůra a šťáva
  • ½ polévkové lžíce slunečnicového oleje

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1295.6 mg
Protein 37.5 g
Kalorie 2723.9 kJ / 651 kcal
Tuk 28.5 g
Vláknina 6.6 g
Nasycený tuk 5.8 g
Sacharidy 59.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...