Marocké kuřecí maso s kuskusem

Marocké kuřecí maso s kuskusem

5.0 2 rating
Příprava 25min.
Celkový 45min.
6 porcí

Suroviny

  • 2 ¼ polévkové lžíce garam masala
  • 4 ½ čajové lžičky mleté kurkumy
  • 2 ¼ čajové lžičky soli
  • 1 ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 900 gramů kuřecích paliček, bez kůže vykostěných, na kousky (2,5 cm)
    900 gramů kuřecích prsou, bez kůže, na kousky (2,5 cm)
  • 380 gramů kuskusu
  • 860 gramů vody
  • 45 gramů slunečnicového oleje
  • 15 stonků čerstvé plocholisté petrželky pouze listů
  • 3 ¾ stroužku česneku
  • 100 gramů cibule napůl
  • 1 ¼ polévkové lžíce slunečnicového oleje
  • 75 gramů zelených oliv bez pecek
  • 1 ¼ čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
    1 ¼ kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 1 ½ citrónu kůra a šťáva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1253.4 mg
Protein 37.2 g
Kalorie 2654.8 kJ / 634.5 kcal
Tuk 27.5 g
Vláknina 6.4 g
Nasycený tuk 5.6 g
Sacharidy 57.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...