Zařízení & příslušenství
Kødboller med tomatsauce
Příprava 20min.
Celkový 45min.
2 portioner
Suroviny
Kødboller
-
brød friskt eller daggammelt, skåret i mindre stykker20 g
-
mælk40 g
-
bredbladet persille, frisk kun bladene4 kviste
-
fed hvidløg (volitelně)1
-
hakket oksekød200 g
-
æg1
-
salt1 - 2 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
olie til smøring
Tomatsauce
-
fed hvidløg1
-
løg skåret i halve25 - 40 g
-
ekstra jomfruolivenolie10 g
-
hakkede tomater400 g
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1222.9 mg
Protein
25.2 g
Kalorie
1847.9 kJ /
441.7 kcal
Tuk
28.6 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
9.5 g
Sacharidy
22.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50min.
Kyllingebryst pizzaiola
55min.
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení
Kylling med honning og blomkålspuré
50min.
Steak au Poivre (peberbøf)
Žádné hodnocení
Oksekødskofta med feta
Žádné hodnocení
Kaloriefattig lasagne
Žádné hodnocení
Bahn mi med kylling
Žádné hodnocení
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Žádné hodnocení
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Žádné hodnocení