Kødboller med tomatsauce

Kødboller med tomatsauce

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
2 portioner

Suroviny

Kødboller
  • brød friskt eller daggammelt, skåret i mindre stykker
    20 g
  • mælk
    40 g
  • bredbladet persille, frisk kun bladene
    4 kviste
  • fed hvidløg (volitelně)
    1
  • hakket oksekød
    200 g
  • æg
    1
  • salt
    1 - 2 knivspids
  • sort peber, stødt
    1 knivspids
  • olie til smøring
Tomatsauce
  • fed hvidløg
    1
  • løg skåret i halve
    25 - 40 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    10 g
  • hakkede tomater
    400 g
  • salt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    1 knivspids

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1222.9 mg
Protein 25.2 g
Kalorie 1847.9 kJ / 441.7 kcal
Tuk 28.6 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 9.5 g
Sacharidy 22.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše