Endives au jambon

4.8 40 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 4 endives (de taille moyenne)
  • 65 g de gruyère coupé en morceaux
  • 25 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 25 g de farine de blé
  • 330 g de lait
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
  • 4 tranches de jambon blanc

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 18 g
Kalorie 1152 kJ / 276 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...