Zařízení & příslušenství
Béarnaisesaus
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porties
Suroviny
-
dragon, vers2 takjes
-
sjalot40 gram
-
witte wijnazijn50 gram
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken snijden90 gram
-
eierdooiers2
-
zout½ theelepel
-
peper, gemalen1 snuifje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porties
Sodík
902.9 mg
Protein
6.9 g
Kalorie
3266.9 kJ /
780.8 kcal
Tuk
80.4 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
48.9 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3hod.
Cider-Kipstoofpot
Žádné hodnocení
Chocolade-Sinaasappel Posset
5hod. 40min.
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Žádné hodnocení
Hollandaise saus
Žádné hodnocení
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Žádné hodnocení
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Žádné hodnocení
Driekoningentaart met pompoen
Žádné hodnocení
Lams- en Quinoastoofpot
Žádné hodnocení
Zeevruchtennat met champagne
Žádné hodnocení
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Žádné hodnocení
Mosselen Marinière
Žádné hodnocení