Vzhledem k tomu, jak křehké je rybí maso, je Thermomix® k přípravě ryb ideální. Řízená teplota, perfektní časování, vaření v páře ve varném košíku nebo systému Varoma… při přípravě ryb, jako je losos, treska, pstruh nebo mořský ďas, můžete využít spousty výhod vašeho přístroje TM31, TM5 nebo TM6.
Losos na pórku v balíčku s bramborami
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
Platýz s míchanou zeleninou v balíčku
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Treska v papilotě s celerovým pyré
Varoma tácek a celý systém Varoma jsou k přípravě ryb v balíčku, neboli v papilotě, ideální. Budou vám k tomu stačit rybí filety podle vašeho výběru, pečicí papír, běžná koření, jako pepř, nebo kreativní ochucovadla, jako je citrónová tráva, a nakonec tuk podle vašeho výběru, například olivový nebo kokosový olej. A můžete začít vařit v páře!
Speciální funkce vašeho TM6, vaření sous-vide, vám umožňuje připravovat ryby s naprostou přesností. Ryba je umístěna do vakuově uzavřeného sáčku a pomalu se vaří při kontrolované teplotě, aby si uchovala své živiny, zachovala křehkou strukturu a uvolnila všechny své chutě a aromata. Thermomix® a ryby jdou ruku v ruce. Je jen na vás, zda vyzkoušíte všechny jeho možnosti.
• Zpětný chod: Umožňuje vařit v Thermomixu® některé ryby v omáčce. Tento program funguje lépe u ryb s pevným masem, jako je mořský ďas. Rybu byste také měli nakrájet na velké kousky.
• Program Vysoká teplota: Co takhle dát si lososa orestovaného v troše rostlinného oleje? Ideální pro ryby dotažené k dokonalosti – perfektní například k těstovinám se sýrem nebo se smetanou.
• Mixování: Máte chuť na pomazánku nebo zapékaný pokrm? Rybu můžete snadno rozmixovat pomocí Thermomixu®.