Ryby – pomalé vaření je nejlepší!

Vzhledem k tomu, jak křehké je rybí maso, je Thermomix® k přípravě ryb ideální. Řízená teplota, perfektní časování, vaření v páře ve varném košíku nebo systému Varoma… při přípravě ryb, jako je losos, treska, pstruh nebo mořský ďas, můžete využít spousty výhod vašeho přístroje TM31, TM5 nebo TM6.

Ryba v papilotě: příprava v balíčku je v případě ryb klasika

Zobrazit více

Parní tácek a systém Varoma jsou k přípravě ryb v balíčku ideální. Budou vám k tomu stačit rybí filety podle vašeho výběru, pečicí papír, běžná koření, jako pepř, nebo kreativní ochucovadla, jako citronová tráva, a nakonec tuk podle vašeho výběru, například olivový nebo kokosový olej. A můžete začít vařit v páře!

Program sous-vide: důkladné vaření ryb a příloh

Nová funkce vašeho TM6, vaření sous-vide, vám umožňuje připravovat ryby s naprostou přesností. Ryba je umístěna do vakuově uzavřeného sáčku a pomalu se vaří při kontrolované teplotě, aby si uchovala své živiny, zachovala křehkou strukturu a uvolnila všechny své chutě a aromata. Thermomix® a ryby jdou ruku v ruce. Je jen na vás, zda vyzkoušíte všechny jeho možnosti.

Marinované ryby: nekonečné možnosti

Pomocí Thermomixu® připravíte marinádu během chvilky. Přelijte s ní rybu a vydejte se na cestu úžasných chutí.

Nápady na marinády

Další možnosti Thermomixu®

Zpětného chod: Umožňuje vařit v Thermomixu® některé ryby v omáčce. Tento program funguje lépe u ryb s pevným masem, jako je mořský ďas. Rybu byste také měli nakrájet na velké kousky.
Vysoká teplota: Co takhle dát si lososa orestovaného v troše rostlinného oleje? Ideální pro ryby dotažené k dokonalosti – perfektní například k těstovinám se sýrem nebo se smetanou.
Mixování: Máte chuť na pomazánku nebo zapékaný pokrm? Rybu můžete snadno rozmixovat pomocí Thermomixu®.

Objevte všechny naše recepty na přípravu ryb s Thermomixem®!

Nechte se inspirovat