Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolle a metà
- 20 g di burro
- 1000 g di piselli freschi (peso netto) o surgelati
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di pollo
nebo 1 dado per brodo di pollo - 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 Min
Crema di asparagi
50min
Vellutata di piselli
20min
Crema di zucchine
30 Min
Vellutata di mais
20min
Vellutata di carote
35min
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 Min
Crema di spinaci e Asiago
45 Min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Crema di piselli con chips di prosciutto crudo
30 Min