
Zařízení & příslušenství
Risotto pere e Taleggio
Příprava 15min
Celkový 40min
4 porzioni
Suroviny
-
di Parmigiano reggiano20 g
-
di cipolla30 g
-
di burro50 g
-
di riso Carnaroli320 g
-
di vino bianco secco60 g
-
di acqua750 g
-
di dado per brodo vegetale1 cucchiaino
-
di sale½ cucchiaino
-
pere Kaiser a cubetti2
-
di Taleggio150 g
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
542 kcal /
2268 kJ
Protein
14.5 g
Tuk
22 g
Sacharidy
71.5 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

La frutta nel piatto
5 recept
Itálie
Itálie