Risotto pere e Taleggio

Risotto pere e Taleggio

4.4 146 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 20 g di Parmigiano reggiano
  • 30 g di cipolla
  • 50 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco secco
  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pere Kaiser a cubetti
  • 150 g di Taleggio

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 14.5 g
Kalorie 2268 kJ / 542 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 71.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...