Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 30 g di cipolla
- 50 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pere Kaiser, a cubetti
- 150 g di Taleggio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2268 kJ / 542 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 71.5 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 Min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Risotto timo e toma
35 Min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto brie e asparagi
30 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.