Zařízení & příslušenství
Fennel Risotto
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves500 g
-
unsalted butter40 g
-
water200 g
-
fine sea salt2 pinches
-
dry white wine100 g
-
Carnaroli rice (18 minute cooking time)320 g
-
liquid vegetable stock, hotchicken stock hot800 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
601 mg
Protein
17.7 g
Kalorie
2215.7 kJ /
529.6 kcal
Tuk
14.8 g
Vláknina
7.2 g
Nasycený tuk
8.2 g
Sacharidy
79.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Risotto
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min.
Creamy White Beans and Leeks
20min.
Mushroom Stroganoff
30min.
Mushroom Risotto
30min.
Asparagus Risotto
45min.
Onion Ricotta Cakes with Sage
1hod.
Salmon and Fennel Risotto
25min.
Courgette and Feta Risotto
30min.
Portuguese Leeks
45min.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Pea and Mint Risotto
40min.