Zařízení & příslušenství
Fennel Risotto
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves500 g
-
unsalted butter40 g
-
water200 g
-
fine sea salt2 pinches
-
dry white wine100 g
-
Carnaroli rice (18 minute cooking time)320 g
-
liquid vegetable stock, hotchicken stock hot800 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
601 mg
Protein
17.7 g
Kalorie
2215.7 kJ /
529.6 kcal
Tuk
14.8 g
Vláknina
7.2 g
Nasycený tuk
8.2 g
Sacharidy
79.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Risotto
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Creamy White Beans and Leeks
20min.
Asparagus Risotto
45min.
Garlic and White Bean Stew
50min.
Creamy Courgette Soup
25min.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min.
Courgette and Feta Risotto
30min.
Springtime Risotto
55min.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1hod. 15min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Pea and Mint Risotto
40min.