Fennel Risotto

Fennel Risotto

4.2 49 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    50 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves
    500 g
  • unsalted butter
    40 g
  • water
    200 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • dry white wine
    100 g
  • Carnaroli rice (18 minute cooking time)
    320 g
  • chicken stock hot
    800 g
    liquid vegetable stock, hot

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 601 mg
Protein 17.7 g
Kalorie 2215.7 kJ / 529.6 kcal
Tuk 14.8 g
Vláknina 7.2 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sacharidy 79.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...