Fennel Risotto

Fennel Risotto

4.3 45 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 35min
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    50 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves
    500 g
  • unsalted butter
    40 g
  • water
    200 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • dry white wine
    100 g
  • Carnaroli rice (18 minute cooking time)
    320 g
  • chicken stock hot
    800 g
    liquid vegetable stock, hot

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 529.6 kcal / 2215.7 kJ
Protein 17.7 g
Tuk 14.8 g
Sacharidy 79.3 g
Vláknina 7.2 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sodík 601 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...