Fennel Risotto
TM6 TM5 TM31

Fennel Risotto

4.4 ( 44 hodnocení )

Suroviny

  • 50 g Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    nebo vegetarian hard cheese cut in pieces (3 cm)
  • 500 g fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves
  • 40 g unsalted butter
  • 200 g water
  • 2 pinches fine sea salt
  • 100 g dry white wine
  • 320 g Carnaroli rice (18 minute cooking time)
  • 800 g chicken stock hot
    nebo liquid vegetable stock hot

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
529.6 kcal / 2215.7 kJ
Protein
17.7 g
Tuk
14.8 g
Sacharidy
79.3 g
Vláknina
7.2 g
Nasycený tuk
8.2 g
Sodík
601 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty