Zařízení & příslušenství
Fennel Risotto
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves500 g
-
unsalted butter40 g
-
water200 g
-
fine sea salt2 pinches
-
dry white wine100 g
-
Carnaroli rice (18 minute cooking time)320 g
-
liquid vegetable stock, hotchicken stock hot800 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
601 mg
Protein
17.7 g
Kalorie
2215.7 kJ /
529.6 kcal
Tuk
14.8 g
Vláknina
7.2 g
Nasycený tuk
8.2 g
Sacharidy
79.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Risotto
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom Stroganoff
30min.
Asparagus Risotto
45min.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min.
Courgette and Feta Risotto
30min.
Pear and Gorgonzola Risotto
30min.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min.
Spinach and Cheese Soufflés
35min.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min.
Pea and Mint Risotto
40min.
Mushroom and Spinach Risotto
55min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Mushroom Risotto
30min.