Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 500 g fennel bulb, fresh, thinly sliced and leaves
- 40 g unsalted butter
- 200 g water
- 2 pinches fine sea salt
- 100 g dry white wine
- 320 g Carnaroli rice (18 minute cooking time)
-
800
g chicken stock, hot
nebo liquid vegetable stock, hot
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2215.7 kJ / 529.6 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 79.3 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 601 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Pea and Mint Risotto
40min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h