Zařízení & příslušenství
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine130 g
-
risotto rice320 g
-
liquid vegetable stock hot700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
unsalted butter15 g
-
soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)150 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
15.6 g
Kalorie
2219 kJ /
530 kcal
Tuk
19.3 g
Sacharidy
73.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Risotto
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Asparagus Risotto
45min.
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14hod. 45min.
Portuguese Leeks
45min.
Courgette and Feta Risotto
30min.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1hod. 50min.
Lentil Moussaka
3hod. 30min.
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min.
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min.
Mushroom and Spinach Risotto
55min.
Pea and Mint Risotto
40min.