
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 140 g onions quartered
- 20 g olive oil
- 130 g dry white wine
- 320 g risotto rice
- 700 g liquid vegetable stock hot
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper or more to taste
- 15 g unsalted butter
- 150 g soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)
- 1 tsp fresh thyme leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 530 kcal / 2219 kJ
- Protein
- 15.6 g
- Tuk
- 19.3 g
- Sacharidy
- 73.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mushroom Stroganoff
30min
Mushroom Risotto
30min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min
Asparagus Risotto
45min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Pea Gazpacho
4hod. 15min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40min
Beetroot risotto
35min
Courgette and Feta Risotto
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Pea and Mint Risotto
40min