Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
TM6 TM5 TM31

Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto

4.5 ( 80 hodnocení )

Suroviny

  • 300 g beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 140 g onions quartered
  • 20 g olive oil
  • 130 g dry white wine
  • 320 g risotto rice
  • 700 g liquid vegetable stock hot
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp freshly ground black pepper or more to taste
  • 15 g unsalted butter
  • 150 g soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)
  • 1 tsp fresh thyme leaves

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
530 kcal / 2219 kJ
Protein
15.6 g
Tuk
19.3 g
Sacharidy
73.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty