Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto

Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto

4.5 80 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 45min
4 portions

Suroviny

  • beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
    300 g
  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    140 g
  • olive oil
    20 g
  • dry white wine
    130 g
  • risotto rice
    320 g
  • liquid vegetable stock hot
    700 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • freshly ground black pepper or more to taste
    ¼ tsp
  • unsalted butter
    15 g
  • soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)
    150 g
  • fresh thyme leaves
    1 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 530 kcal / 2219 kJ
Protein 15.6 g
Tuk 19.3 g
Sacharidy 73.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...