Zařízení & příslušenství
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine130 g
-
risotto rice320 g
-
liquid vegetable stock hot700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
unsalted butter15 g
-
soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)150 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
15.6 g
Kalorie
2219 kJ /
530 kcal
Tuk
19.3 g
Sacharidy
73.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Risotto
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom and Spinach Risotto
55min.
Creamy White Beans and Leeks
20min.
Mushroom Stroganoff
30min.
Asparagus Risotto
45min.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min.
Courgette and Feta Risotto
30min.
Lentil Moussaka
3hod. 30min.
Mushroom Parmentier
1hod. 10min.
Fennel Risotto
35min.
Pea and Mint Risotto
40min.
Mushroom Risotto
30min.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min.