Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g beetroot, raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 130 g dry white wine
- 320 g risotto rice
- 700 g liquid vegetable stock, hot
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper or more to taste
- 15 g unsalted butter
- 150 g soft goat's cheese, cut in cubes (1 cm)
- 1 tsp fresh thyme leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2219 kJ / 530 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 73.4 g
- Tuk
- 19.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Fennel Risotto
35 Min