Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Speisestärke
-
300
g Schweineleber, in Scheiben (5 mm)
nebo 300 g Rinderleber, in Scheiben (5 mm) - 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g neutrales Öl
- 50 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- 150 g Spitzpaprika, rot, in schrägen Ringen (1 cm)
- 50 g Sojabohnenpaste (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1hod. 30min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1 Std. 40 Min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50 Min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Hähnchen und Garnelen mit saisonalem Gemüse (富贵虾球)
30 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 Min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1h
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 Std. 50 Min