
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Speisestärke
-
300
g Schweineleber in Scheiben (5 mm)
nebo 300 g Rinderleber in Scheiben (5 mm) - 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
- 30 g neutrales Öl
- 50 g Porree in schrägen Ringen (2 cm)
- 150 g Spitzpaprika, rot in schrägen Ringen (1 cm)
- 50 g Sojabohnenpaste (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 234 kcal / 979 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Senfgulasch mit Porree
2 h
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50 min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 h
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1 h
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 h 40 min
Marmitako (Thunfischeintopf)
40 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 h
Seafood-Eintopf
50 min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 h 10 min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1 h 10 min