Leber mit Spitzpaprika  (杭椒炒猪肝)

Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)

2.7 93 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 Portionen

Suroviny

  • Speisestärke
    10 g
  • Schweineleber in Scheiben (5 mm)
    300 g
    300 g Rinderleber, in Scheiben (5 mm)
  • Knoblauchzehen
    3
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • neutrales Öl
    30 g
  • Porree in schrägen Ringen (2 cm)
    50 g
  • Spitzpaprika, rot in schrägen Ringen (1 cm)
    150 g
  • Sojabohnenpaste (siehe Tipp)
    50 g
  • Pfeffer (volitelně)
    ¼ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 17 g
Kalorie 979 kJ / 234 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...