Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Speisestärke
-
300
g Schweineleber, in Scheiben (5 mm)
nebo 300 g Rinderleber, in Scheiben (5 mm) - 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g neutrales Öl
- 50 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- 150 g Spitzpaprika, rot, in schrägen Ringen (1 cm)
- 50 g Sojabohnenpaste (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2 Std. 50 Min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50min
Gefüllte Koteletts
40min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2hod. 45min
Gulasch Stroganoff
1hod. 10min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1h
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min