Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Speisestärke
-
300
g Schweineleber, in Scheiben (5 mm)
nebo 300 g Rinderleber, in Scheiben (5 mm) - 3 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g neutrales Öl
- 50 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- 150 g Spitzpaprika, rot, in schrägen Ringen (1 cm)
- 50 g Sojabohnenpaste (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2 Std. 50 Min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 Min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1h
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1h 30 min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1h 40 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h