Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 80 g buckwheat groats, soaked overnight
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 70 g red onion
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 90 g carrot, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into quarters
- 50 g walnuts
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tbsp Bragg's® liquid aminos (see Tips)
- 1 pinch sea salt
Filling
- 3 fresh portobello mushrooms, cut into slices
- 2 tbsp tamari
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 100 g raw cashew nuts
- 80 g pine nuts
- 30 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 pinch sea salt
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g rocket, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1244.3 kJ / 296.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 22.9 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 531.1 mg
Alternativní recepty
Savoury tofu quiche
1h 30min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Lentil and mint salad
3h 55min
Eggplant with burghul
55min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min