Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 80 g buckwheat groats, soaked overnight
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 70 g red onion
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 90 g carrot, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into quarters
- 50 g walnuts
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tbsp Bragg's® liquid aminos (see Tips)
- 1 pinch sea salt
Filling
- 3 fresh portobello mushrooms, cut into slices
- 2 tbsp tamari
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 100 g raw cashew nuts
- 80 g pine nuts
- 30 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 pinch sea salt
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g rocket, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1244.3 kJ / 296.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 22.9 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 531.1 mg
Alternativní recepty
Frozen strawberry cheesecake
24 Std.
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
White zucchini and cannellini bean soup
25 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Raw carrot cake
5 Std. 30 Min
Basic vegetable stock
1 Std.
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min