Zařízení & příslušenství
Buckwheat and mushroom quiche
Příprava 10min.
Celkový 29hod. 20min.
8 portions
Suroviny
Base
-
buckwheat groats soaked overnight80 g
-
garlic cloves to taste (see Tips)1 - 2
-
red onion70 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
carrot cut into quarters90 g
-
celery stalk cut into quarters1
-
walnuts50 g
-
ground coriander1 tbsp
-
Bragg's® liquid aminos (see Tips)1 tbsp
-
sea salt1 pinch
Filling
-
fresh portobello mushrooms cut into slices3
-
tamari2 tbsp
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
garlic cloves to taste (see Tips)1 - 2
-
raw cashew nuts100 g
-
pine nuts80 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)30 g
-
sea salt1 pinch
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
rocket to serve100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
531.1 mg
Protein
7.6 g
Kalorie
1244.3 kJ /
296.3 kcal
Tuk
22.9 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Kitchen
87 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Tempeh bolognaise
30min.
Polenta zucchini slice
2hod. 10min.
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min.
Pea and garden mint fritters
25min.
Vegan moussaka
1hod. 50min.
Curried lentils and steamed pumpkin
1hod. 15min.
Savoury tofu quiche
1hod. 30min.
Pumpkin and tempeh bobotie
1hod. 5min.
Vegetable pilaf
1hod.
Breakfast sausages
1hod. 5min.
Semolina gnocchi with asparagus
1hod. 15min.
Eggplant with burghul
55min.