Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 80 g buckwheat groats, soaked overnight
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 70 g red onion
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 90 g carrot, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into quarters
- 50 g walnuts
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tbsp Bragg's® liquid aminos (see Tips)
- 1 pinch sea salt
Filling
- 3 fresh portobello mushrooms, cut into slices
- 2 tbsp tamari
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 100 g raw cashew nuts
- 80 g pine nuts
- 30 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 pinch sea salt
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g rocket, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1244.3 kJ / 296.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 22.9 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 531.1 mg
Alternativní recepty
Vegan moussaka
1u. 50min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Raw apple pie
3 Std. 25 Min
Savoury tofu quiche
1u. 30min
Vegetable pilaf
1u.
Curried lentils and steamed pumpkin
1u. 15min
Breakfast sausages
1ωρ. 5 λεπτ.
Autumn vegetable gratin
50min
Tomato and lentil dahl
35 min