Buckwheat and mushroom quiche
TM6 TM5 TM31

Buckwheat and mushroom quiche

3.3 ( 8 hodnocení )

Suroviny

Base

  • 80 g buckwheat groats soaked overnight
  • 1 - 2 garlic cloves to taste (see Tips)
  • 70 g red onion
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 90 g carrot cut into quarters
  • 1 celery stalk cut into quarters
  • 50 g walnuts
  • 1 tbsp ground coriander
  • 1 tbsp Bragg's® liquid aminos (see Tips)
  • 1 pinch sea salt

Filling

  • 3 fresh portobello mushrooms cut into slices
  • 2 tbsp tamari
  • 3 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 - 2 garlic cloves to taste (see Tips)
  • 100 g raw cashew nuts
  • 80 g pine nuts
  • 30 g lemon juice (approx. 1 lemon)
  • 1 pinch sea salt
  • 50 g fresh baby spinach leaves
  • 2 sprigs fresh basil leaves only
  • 100 g rocket to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
296.3 kcal / 1244.3 kJ
Protein
7.6 g
Tuk
22.9 g
Sacharidy
12.8 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sodík
531.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty