Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di cozze fresche pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di peperoni verdi a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di patata a cubetti (1-2 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 8 fettine di pane
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 7322 kJ / 1750 kcal
- Protein
- 66.3 g
- Sacharidy
- 306.1 g
- Tuk
- 37.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Polpetti affogati
45 Min
Polpo in rosso
35min
Ditalini polpo e cozze
1 godz. 10 min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Calamari alla napoletana
40min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 godz. 10 min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h
Polpetti all'inferno
40min
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Trippa alla trasteverina
45 Min