Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g butter, plus extra for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 1450 g water
- 320 g penne pasta
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated
- 340 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, cut into pieces
- 40 g plain flour
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp onion salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optional)
- 200 g sour cream
- 100 g frozen green peas, thawed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2571.3 kJ / 612.2 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 35.6 g
- Nasycený tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 9.9 g
- Sodík
- 860.5 mg
Alternativní recepty
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1sa
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Mushroom stroganoff
20min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 dk
Mashed pea and corn slice
40min
Risoni salad with artichoke and feta
25 dk