
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g butter plus extra for greasing
- 100 g Parmesan cheese cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g mozzarella cheese cut into pieces (2-3 cm)
- 1450 g water
- 320 g penne pasta
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated
- 340 g marinated artichoke hearts drained and cut into quarters
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh mint leaves only, cut into pieces
- 40 g plain flour
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp onion salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optional)
- 200 g sour cream
- 100 g frozen green peas thawed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 612.2 kcal / 2571.3 kJ
- Protein
- 21.8 g
- Tuk
- 35.6 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 22.1 g
- Sodík
- 860.5 mg
Alternativní recepty
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Lentil moussaka
3hod. 30min
Vegetable lasagne
1hod. 35min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1hod. 35min
Spinach dumplings with tomato ragout
1hod.
Black bean enchiladas
1hod. 20min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1hod. 25min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1hod. 15min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min