Zařízení & příslušenství
Spinach and artichoke penne
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
6 portions
Suroviny
-
butter plus extra for greasing80 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
mozzarella cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
water1450 g
-
penne pasta320 g
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated1
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters340 g
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh mint leaves only, cut into pieces2 sprigs
-
plain flour40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
onion salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)¼ tsp
-
sour cream200 g
-
frozen green peas thawed100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
860.5 mg
Protein
21.8 g
Kalorie
2571.3 kJ /
612.2 kcal
Tuk
35.6 g
Vláknina
9.9 g
Nasycený tuk
22.1 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hearty casseroles and bakes
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom stroganoff
20min.
Carrot gnocchi with zucchini cream
1hod. 15min.
Meat-free mushroom lasagne
1hod. 30min.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2hod.
Lentil moussaka
3hod. 30min.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1hod. 35min.
Flaky salmon pie with herb dressing
40min.
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min.
Mushroom bolognaise
45min.
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min.
Black bean enchiladas
1hod. 20min.
Feta, spinach and potato frittata
1hod.