Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g butter, plus extra for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 1450 g water
- 320 g penne pasta
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated
- 340 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, cut into pieces
- 40 g plain flour
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp onion salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optional)
- 200 g sour cream
- 100 g frozen green peas, thawed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2571.3 kJ / 612.2 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 35.6 g
- Nasycený tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 9.9 g
- Sodík
- 860.5 mg
Alternativní recepty
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Mushroom stroganoff
20min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Filo spinach slice
55 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Mushroom bolognaise
45min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min