Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano o Matera, a pezzi (3 cm)
-
370
g di brodo vegetale
nebo 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 spicchio spicchio di aglio
- 50 g di porro a pezzi
- 1 peperoncino piccante fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati, sgocciolati
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 3 pizzichi di origano secco
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Gnudi toscani
40min
Paté di fegatini
30 min
Schiacciata fiorentina
50min
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 godz. 30 min
Schiacciata con l'uva
2h
Crostini con crema di milza
1u.
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Castagnaccio
1u.
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pici all'aglione
1h 25min