Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano o Matera, a pezzi (3 cm)
-
370
g di brodo vegetale
nebo 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 spicchio spicchio di aglio
- 50 g di porro a pezzi
- 1 peperoncino piccante fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati, sgocciolati
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 3 pizzichi di origano secco
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Schiacciata fiorentina
50min
Crostini con crema di milza
1h
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Lampredotto
1h 20 min
Gnudi toscani
40min
Pici all'aglione
1h 25min
Schiacciata con l'uva
2h
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pan co' Santi
7 Std.
Peposo toscano
1h 30min
Paté di fegatini
30min
Castagnaccio
1h