Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water, plus extra cold water for soaking
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 400 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 4 whole eggs, washed (see Tips)
- 4 skinless salmon fillets (approx. 800 g)
- olive oil, for drizzling
- ground black pepper, to season
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves (approx. 5 cm)
- 1 eschalot
- 4 anchovy fillets
- ½ tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil
- 100 g cherry tomatoes, ripe, cut into halves
- 40 g pitted black olives
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2793.6 kJ / 665.1 kcal
- Protein
- 54.2 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 1653.4 mg
Alternativní recepty
White fish and lemon risotto
30 min
Miso salmon broth
40 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Superfood salmon salad
1h 5 min
Salmon rice bowl (gut health)
45 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min
Steamed greens with lemon feta
20min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min