
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio a seconda del gusto personale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 pomodori ciliegino in quarti
- 20 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 400 - 500 g di patate (3-4 patate) a fette (½ cm) o a pezzi (3-4 cm)
- 2 spigole (300 g ognuna), squamate e eviscerate
- 1 ½ cucchiaino di sale a seconda del gusto personale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 244 kcal / 1020 kJ
- Protein
- 26.4 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40min
Polpetti affogati
45min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1hod. 20min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1hod.
Calamari alla napoletana
40min
Turbanti di spigola e arancio
1hod.
Alici alla Reggina
45min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1hod.
Alici ripiene al Varoma
50min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1hod.