Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ - 1 spicchio di aglio, a seconda del gusto personale
-
1
peperoncino piccante fresco senza i semi
nebo ½ cucchiaino di peperoncino in polvere senza i semi - 40 g di olio extravergine di oliva
-
300
g di tonno fresco, senza pelle e tagliato a cubetti (3 cm)
nebo 300 g di tonno in scatola al naturale, senza pelle e tagliato a cubetti (3 cm) - 1 pizzico di sale
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati in acqua fredda
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 400 g di pomodorini ciliegia in quarti, senza semi
- 1200 g di acqua
- 320 g di spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Sacharidy
- 61.2 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne alla puttanesca
35 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Penne all'arrabbiata
20 min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Tagliatelle ai funghi
1h
Spaghetti alla carbonara
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min