Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di funghi porcini freschi a fette
nebo 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 minuti e strizzati - 100 g di funghi champignon freschi a fette
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 300 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle o altro formato di pasta a scelta
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1659.4 kJ / 396.2 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Spaghetti al tonno
40 Min
Penne risottate funghi e speck
40 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Orecchiette ai broccoli
2 Std. 40 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Trofie pesto e champignon
30 Min
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4 Std.
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 Min