Zařízení & příslušenství
Vegetable pilaf
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
-
basmati rice400 g
-
acorn squash trimmed, cut into halves and cut into thin slices (5 mm)150 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (1 cm)160 g
-
fresh green beans trimmed and cut into quarters150 g
-
frozen green peas thawed100 g
-
jarred marinated artichoke hearts drained and cut into halves280 g
-
piece fresh ginger peeled10 cm
-
garlic cloves6
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
dried bay leaves2
-
cardamom pods crushed4
-
cinnamon quill1
-
saffron threads2 pinches
-
ground smoked paprika1 tsp
-
chilli powder to taste½ tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
dry white wine100 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water600 g
-
slivered almonds for garnishing40 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
961.2 mg
Protein
11 g
Kalorie
1846.3 kJ /
439.5 kcal
Tuk
13.4 g
Vláknina
12.4 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
62.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Kitchen
87 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Butternut mac and cheese
45 min
Potato and green pea curry
50 min
Rendang curry
30 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Chilli con tempeh
20 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Pulse and pumpkin curry
30 min