Zařízení & příslušenství
Curried couscous, carrot and chickpea salad
Příprava 10min.
Celkový 15min.
6 portions
Suroviny
-
couscous200 g
-
olive oil40 g
-
boiling water
-
piece fresh ginger cut into pieces3 - 4 cm
-
red onion (approx. ¼ onion), cut into pieces30 g
-
carrot cut into pieces120 g
-
green capsicum cut into pieces (3-4 cm)½
-
dried apricots cut into pieces (1 cm)50 g
-
raisins50 g
-
raw cashews50 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
curry powder1 tbsp
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
122.2 mg
Protein
10.1 g
Kalorie
1414.7 kJ /
336.8 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
43.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Viva la Vegan
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Vegetarian chilli
35min
Mediterranean vegetable bake
50min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Lentil bolognese
30min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Vegetable chilli
50min
Hearty lentil chilli
50min
Pulse and pumpkin curry
30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h