Zařízení & příslušenství
Curried couscous, carrot and chickpea salad
Příprava 10min.
Celkový 15min.
6 portions
Suroviny
-
couscous200 g
-
olive oil40 g
-
boiling water
-
piece fresh ginger cut into pieces3 - 4 cm
-
red onion (approx. ¼ onion), cut into pieces30 g
-
carrot cut into pieces120 g
-
green capsicum cut into pieces (3-4 cm)½
-
dried apricots cut into pieces (1 cm)50 g
-
raisins50 g
-
raw cashews50 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
curry powder1 tbsp
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
122.2 mg
Protein
10.1 g
Kalorie
1414.7 kJ /
336.8 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
43.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Viva la Vegan
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Crunchy carrot salad
10 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Israeli couscous salad
1 Std.
Vegetable chilli
50 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min