Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gehakt
- 100 g uien, in helften gesneden
- 20 g verse peterselie
- 30 g boter, ongezouten, plus iets extra voor het invetten
- 450 g rundergehakt
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 1 el madeirawijn (volitelně)
Aardappelpuree
- 900 g bloemige aardappels, in sneetjes gesneden (1 cm)
- 360 g melk
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 50 g boter, ongezouten plus iets extra voor de topping
- 2 el broodkruimels (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3165 kJ / 755 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 Min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Kip met romige groenten saus
50 min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Aardappelgoulash
1 godz.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min