Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gehakt
- 100 g uien, in helften gesneden
- 20 g verse peterselie
- 30 g boter, ongezouten, plus iets extra voor het invetten
- 450 g rundergehakt
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 1 el madeirawijn (volitelně)
Aardappelpuree
- 900 g bloemige aardappels, in sneetjes gesneden (1 cm)
- 360 g melk
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 50 g boter, ongezouten plus iets extra voor de topping
- 2 el broodkruimels (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3165 kJ / 755 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alpengratin
50 dk
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1sa 30 dk
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3hod.
Lasagne bolognese
2sa 30 dk
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Zalmsoufflé
1sa
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 dk
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Varkenshaasje in papillot
1sa
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Harde pistachekoekjes
45 dk