Zařízení & příslušenství
Cottage pie
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porties
Suroviny
Gehakt
-
uien in helften gesneden100 g
-
verse peterselie20 g
-
ongezouten boter plus iets extra voor het invetten30 g
-
rundergehakt450 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
Madeira-wijn (volitelně)el
Aardappelpuree
-
bloemige aardappelen in sneetjes gesneden (1 cm)900 g
-
melk360 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
ongezouten boter plus iets extra voor de topping50 g
-
2 el geraspte kaasbroodkruimels (volitelně)2 el
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
32 g
Kalorie
3165 kJ /
755 kcal
Tuk
47 g
Vláknina
3.9 g
Sacharidy
49 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Het basiskookboek
174 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1hod. 30min.
Mediterrane kippenpastei
50min.
Kalkoenburgers
Žádné hodnocení
Kip in perziksaus
40min.
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Žádné hodnocení
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Žádné hodnocení
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1hod. 15min.
Omelet met gehakt
1hod. 10min.
Napolitaanse cake
Žádné hodnocení
Karamel varkensvlees
45min.
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1hod. 15min.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min.