
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gehakt
- 100 g uien in helften gesneden
- 20 g verse peterselie
- 30 g ongezouten boter plus iets extra voor het invetten
- 450 g rundergehakt
- 1 snuifje gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen
- el Madeira-wijn (volitelně)
Aardappelpuree
- 900 g bloemige aardappelen in sneetjes gesneden (1 cm)
- 360 g melk
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen
- 50 g ongezouten boter plus iets extra voor de topping
-
2
el broodkruimels (volitelně)
nebo 2 el geraspte kaas (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 755 kcal / 3165 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 47 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Appel strudel
1hod. 45min
Quiche lorraine
50min
Omelet met gehakt
1hod. 10min
Runderpastei met bier
1hod. 40min
Rundvlees Stroganoff
1hod.
Mediterrane kippenpastei
50min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Kip in perziksaus
40min
Varkenshaasje in papillot
1hod.
Aardappelgoulash
1hod.
Cannelloni met spinazie en ricotta
1hod. 30min
Trio van rijst, vis en groenten
35min