Kompatibilní verze
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g desiccated coconut
- 700 g cold water, plus extra for soaking rice
- 250 g basmati rice
- 600 - 800 g firm white fish fillets (such as rockling, trevally or cod) cut into pieces (3 cm)
- 1 lime, juice only (approx. 20 g)
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 70 g tamarind pulp
- 150 g hot water
- 1 tbsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 2 garlic cloves
- 80 g brown onion
- 2 fresh long green chillies, cut into halves and deseeded, if desired
- 50 g fresh tomatoes
- 30 g coconut oil
- 1 tsp chilli powder, plus extra to taste (optional)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1672.8 kJ / 398.2 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 541.7 mg
Alternativní recepty
Beef rendang
1h 55min
Thai green chicken curry
30 min
Balti coconut fish curry
50 Min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Sambhar
1 godz. 30 min
Beef madras
1 godz. 30 min
Rogan josh
1h 35min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Coconut turmeric fish curry
40 min
Goan prawn curry
25 Min
Coconut fish curry
1h 10 min