Goan fish and tamarind curry with coconut rice

Goan fish and tamarind curry with coconut rice

3.4 29 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 15min.
6 portions

Suroviny

  • desiccated coconut
    100 g
  • cold water plus extra for soaking rice
    700 g
  • basmati rice
    250 g
  • firm white fish fillets (such as rockling, trevally or cod) cut into pieces (3 cm)
    600 - 800 g
  • lime juice only (approx. 20 g)
    1
  • ground turmeric
    1 tsp
  • salt plus extra to taste
    1 tsp
  • tamarind pulp
    70 g
  • hot water
    150 g
  • coriander seeds
    1 tbsp
  • cumin seeds
    1 tsp
  • garlic cloves
    2
  • brown onion
    80 g
  • fresh long green chillies cut into halves and deseeded, if desired
    2
  • fresh tomatoes
    50 g
  • coconut oil
    30 g
  • chilli powder plus extra to taste (optional)
    1 tsp
  • fresh coriander leaves for garnishing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Sodík 541.7 mg
Protein 30.2 g
Kalorie 1672.8 kJ / 398.2 kcal
Tuk 18.9 g
Vláknina 6.2 g
Nasycený tuk 15.4 g
Sacharidy 24.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...