Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 3 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp sea salt
- ½ - 1 tsp saffron, soaked in 2 tbsp hot water
- 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1790.4 kJ / 427.9 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 71.2 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 505.9 mg
Alternativní recepty
Salmon and fennel risotto
30min
Tuscan bean soup
40min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Asparagus risotto
40min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Prawns with coriander coconut rice
35 Min
Beetroot risotto
35 Min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
No-cook jam
24 Std. 15 Min