Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 3 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp sea salt
- ½ - 1 tsp saffron, soaked in 2 tbsp hot water
- 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1790.4 kJ / 427.9 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 71.2 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 505.9 mg
Alternativní recepty
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Risotto verde (TM6)
30 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min
Pasta e fagioli
26sa
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Salt cod gratin
50 min
Minestrone
40 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Alpine macaroni with apple sauce
45min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.