Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 3 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp sea salt
- ½ - 1 tsp saffron, soaked in 2 tbsp hot water
- 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1790.4 kJ / 427.9 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 71.2 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 505.9 mg
Alternativní recepty
Asparagus risotto
40min
Wakame Butter
Žádné hodnocení
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4hod. 20min
Polenta
25 menit
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Spinach dumplings with tomato ragout
1j
Christmas tiramisu
24h 20min
Rosemary and thyme polenta chips
1j
Soula's Spanakopita
1h 35 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Pasta alla puttanesca
35min