
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g brown onion cut into wedges (3-4 cm)
- 3 bunches asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp sea salt
- ½ - 1 tsp saffron soaked in 2 tbsp hot water
- 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp salted butter
- Parmesan cheese to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 427.9 kcal / 1790.4 kJ
- Protein
- 9.1 g
- Tuk
- 10.9 g
- Sacharidy
- 71.2 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Sodík
- 505.9 mg
Alternativní recepty
Scallops and prawns with XO butter
50min
Boiled Eggs
20min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Pasta e fagioli
26hod.
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Risotto verde (TM6)
30min
Beetroot risotto
35min
Pear and blue cheese risotto
30min
Milanese risotto
25min
Mushroom and kale risotto
55min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Asparagus risotto
40min