Asparagus and saffron risotto

Asparagus and saffron risotto

3.4 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    30 g
  • asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)
    3 bunches
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • Arborio rice
    320 g
  • dry white wine
    60 g
  • water
    700 g
  • sea salt
    1 tsp
  • saffron soaked in 2 tbsp hot water
    ½ - 1 tsp
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 ½ tsp
  • salted butter
    1 tbsp
  • Parmesan cheese to serve (optional)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 505.9 mg
Protein 9.1 g
Kalorie 1790.4 kJ / 427.9 kcal
Tuk 10.9 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 3.1 g
Sacharidy 71.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...