Zařízení & příslušenství
Asparagus and saffron risotto
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
505.9 mg
Protein
9.1 g
Kalorie
1790.4 kJ /
427.9 kcal
Tuk
10.9 g
Vláknina
5.9 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
71.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mushroom and kale risotto
55min.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min.
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1hod. 40min.
Harissa yoghurt dressing
5min.
Porcini mushroom risotto
35min.
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5hod. 40min.
Baba ghanoush
1hod.
Pear and blue cheese risotto
30min.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min.
Pea and mint soup
20min.
Fennel Risotto
35min.