Zařízení & příslušenství
Asparagus and saffron risotto
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
505.9 mg
Protein
9.1 g
Kalorie
1790.4 kJ /
427.9 kcal
Tuk
10.9 g
Vláknina
5.9 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
71.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Lemon Risotto
30min.
Hearty minestrone with herb gremolata
40min.
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1hod. 35min.
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min.
Prawn and saffron risotto
30min.
Pearl barley risotto with asparagus
1hod. 5min.
Classic zabaglione
15min.
Chorizo and squid stew (TM6)
5hod. 30min.
Mushroom risotto
30min.
Milanese risotto
25min.
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min.
Asparagus risotto
40min.