Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 limões (raspa e sumo)
- 1 dente de alho
- 1 pitada de pimenta
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 600 g bacalhau demolhado s/ pele e s/ espinhas, cortado em tiras finas
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 1 c. chá de sal
- 350 g massa fresca de salsa tipo laços (ver dica)
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 396 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de tomate
30min
Caldeirada de peixe
45 min
Caldeirada de marisco
40 min
Arroz de bacalhau
30min
Feijoada de tamboril e camarão
30min
Arroz de tamboril
40 min
Lulas guisadas
50min
Arroz de tamboril
35 min
Salmão com salada de lentilhas, pimentos e abacate
2óra
Bolinhos de cavala
30min
Esparguete fino com amêijoas e vieiras
1h 40 min
Arroz de marisco enlatado
25 Min