Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g beringela cortada em pedaços pequenos
- 200 g curgete cortada em pedaços pequenos
- 80 g abóbora cortada em pedaços pequenos
- 150 g pimento vermelho cortado em tiras
- 200 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 pés de rosmaninho, só as folhas
- Azeite q.b. p/ regar
- 80 g chalota
- 40 g manteiga
- 80 g vinho branco
- 320 g arroz p/ risoto
-
720
g caldo de legumes caseiro
nebo 720 g água e 1 cubo de caldo de legumes - 100 g queijo-creme
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 503 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45 Min
Risoto de espinafres e queijo azul
25 Min
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1h 10min
Risoto de cevadinha com cogumelos
50 Min
Risoto de ervilhas, espargos e favas
30 Min
Risoto de tomate e frango recheado com limão e ricota
45 Min
Risoto de cevada perolada, agrião e espargos
1h 15min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35 Min
Risoto de legumes
40 Min
Risoto de beterraba
30 Min
Risoto de espargos verdes, cogumelos e açafrão com burrata
1 Std.
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min