Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dipping sauce
- 1 cm fresh ginger, peeled
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g soy sauce
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame oil
- ¼ tsp dried chilli flakes
Filling
- 800 g water, plus extra to seal and steam (if rquired)
- 100 g cabbage, cut into pieces (5-6 cm)
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh chives, cut into quarters
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 300 g pork mince
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 1 tsp sesame oil
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp potato flour
- 1 package gyoza wrappers (approx. 35 wrappers)
- 2 tbsp vegetable oil, plus extra to grease
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 194.2 kJ / 46.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 93.1 mg
Alternativní recepty
Korean barbecue chicken with rice
45min
Wonton soup (pork)
45min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Pork belly ramen
4hod. 10min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Wonton wrappers
55 Min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Cha gio (spring rolls)
55 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min