
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dipping sauce
- 1 cm fresh ginger peeled
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g soy sauce
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame oil
- ¼ tsp dried chilli flakes
Filling
- 800 g water plus extra to seal and steam (if rquired)
- 100 g cabbage cut into pieces (5-6 cm)
- 3 cm fresh ginger peeled
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh chives cut into quarters
- 3 spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
- 300 g pork mince
- 1 pinch sea salt to taste
- 1 pinch ground white pepper to taste
- 1 tsp sesame oil
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp potato flour
- 1 package gyoza wrappers (approx. 35 wrappers)
- 2 tbsp vegetable oil plus extra to grease
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 46.2 kcal / 194.2 kJ
- Protein
- 2.4 g
- Tuk
- 3.1 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Sodík
- 93.1 mg
Alternativní recepty
Japanese ramen noodle soup
1hod. 50min
Fresh pasta dough
1hod.
Wonton soup (pork)
45min
Gozleme
1hod. 40min
Steamed cabbage and pork dumplings
1hod. 35min
Chicken banh mi
4hod. 35min
Prawn wontons
2hod.
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4hod. 35min
Bibimbap (beef rice bowl)
1hod. 25min
Pork san choy bau
25min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min