Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne
nebo 1 cucchiaino di sale - 130 g di semolino di grano
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- crostini di pane tostati, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 925 kJ / 221 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 25.4 g
- Tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di baita
45 Min
Vellutata di porri
40 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Riso e porri
30 min
Pancotto
30 min
Minestra di patate
50 menit
Stracciatella alla romana
30 min
Passato di verdure
50 menit
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Zuppa di latte
30 min
Polenta ai porri
1 godz. 5 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 menit